Met de intentie om meer te gaan schrijven over mijn werk als fotograaf, en later wellicht workshops te geven over dit vak, heb ik wat meer tijd uitgetrokken voor het schrijven van deze blog. Na festivals als Tomorrowland, The Flying Dutch en Paaspop was het nu de beurt aan de Zwarte Cross in Lichtevoorde.

Man, man, man wat was dit festival dik! Niet dat het zwaar was, juist heel gaaf! Kijk, dat ik foto’s maakt tijdens het optreden weet iedereen wel. Maar het vastleggen van dat wat er buiten de DJ booth om gebeurt is ook belangrijke content voor artiesten en DJ’s. In de afgelopen jaren ben ik daar dan ook al vaker voor benaderd.

Het is en blijft heel bijzonder om te beseffen dat je aantal jaar geleden een camera op de kop tikt, jezelf autodidact dat ding eigen maakt en vervolgens op Zwarte Cross staat te schieten. Op zulke momenten kun je niet anders dan terugdenken aan die eerste paar simpele kiekjes van het eerste lokale feestje waar je foto’s stond te maken. Misschien herken jij jezelf in die situatie? Ik vind het dan ook leuk om mijn kennis te delen!

Uiteindelijk is het de bedoeling om in de toekomst workshops te gaan geven voor mensen die nog beter willen worden in het maken van foto’s. Ik wil dit ergens in september of oktober gerealiseerd hebben. Houd tot die tijd deze blog in de gaten voor nieuwe updates en meer werk!