Voor de Garden of Dance en Club 1841 fotografeer ik al meerdere jaren tijdens de Sneekweek (9 dagen) het Garden of Dance festival midden in de stadhuistuin in Sneek. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen vind ik het mooi dat ik de hele week mensen hoor zeggen dat ze het zo vet vinden dat de foto’s de volgende dag online staan. Dat die mensen meteen hun foto’s kunnen opzoeken de volgende dag is natuurlijk iets van deze tijd.

Hoe mijn dagen eruit zien?

Vrij gestructureerd wel. Ik fotograaf elke avond in de Garden of Dance en erna vlieg ik gelijk door naar de afterparty in Club 1841. Meestal zorg ik ervoor dat de foto’s rond 12 uur de volgende morgen online staan. Zo kan iedereen namelijk die de volgende morgen aan het ontbijt zit zijn of haar foto opzoeken en eventueel plaatsen op social media. Het heeft namelijk vrij weinig zin om de foto’s die er gemaakt worden pas na een aantal dagen te plaatsen op een sociaal platform zoals Facebook of Instagram.

Meer bloggen, minder foto’s?

Naast het bloggen probeer ik elk blog bericht meer te typen dan die drie alinea’s van vorige keer. Ik ben ik onlangs ook weer begonnen met het maken van Instagram stories, mocht je mij nog niet volgen op mijn Instagram account dan kan dat via deze link. Vanavond is er dan nog een keer de Garden of Dance met een optreden van Bizzey. Tot daar!