Daar loop je dan met je mobiele telefoon in je hand 14 dagen lang met je telefoon je eigen ultieme vakantie in beeld te brengen. Wat de meeste mensen niet weten is dat je achter met deze foto’s nog heel veel kan doen.

Zo zat ik onlangs op het terras met Menno en hij vertelde mij een verhaal over zijn bijzondere vakantie naar Bali. Natuurlijk gaat dit gesprek gepaard met het laten zien van zijn eigen vakantie foto’s. Na het laten zien van de foto’s vertelde ik Menno dat er nog veel meer uit zijn foto’s te halen was dan dat hij zelf dacht.

Ik vroeg Menno om zijn foto even te mailen naar mijn eigen mail adres om de foto in eerste instantie door een bewerkings app te halen genaamd Darkroom. Deze app is erg veelzijdig en zit boordevol functies om van je fantastische vakantie foto de ultieme foto te maken.

Thuisgekomen heb ik dezelfde foto nog even door Lightroom heen gehaald en zo zie je dat er veel meer schuilt in die standaard foto die je hebt gemaakt met je eigen mobiele telefoon.

Bekijk zelf het resultaat van beide foto’s hieronder!